WTH-mlodhi

###

Learn More Close
http://www.rizgjimi.com/wp-content/uploads/2015/03/1.jpghttp://www.rizgjimi.com/wp-content/uploads/2015/03/2.jpghttp://www.rizgjimi.com/wp-content/uploads/2015/03/3.jpghttp://www.rizgjimi.com/wp-content/uploads/2015/03/4.jpghttp://www.rizgjimi.com/wp-content/uploads/2015/03/6.jpg

Kursi i Kur’anit

Kursi i Kur’anit për të gjithë nivelet,

për ata që dinë të lexojnë por kanë probleme gjat leximit – pëfrorcim i leximit deri në lexim të rjedhshëm,
për ata që nuk dinë të lexojnë – nisja nga mësimi i shkronjave, rregullat e texhvidit e deri në fund lexim të rjedhshëm.

Çdo të Hënë dhe të Premte prej ora 17 fillon mësimi i leximit të Kur’anit me hoxhë Sejfullah Sejfuli, ligjeratat mbahen në lokalin e Sh.Q. Uniteti Islam – Tetovë

3 years ago by in Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the | RSS feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
* indicates required field

Nëse jeni banorë i Tetovës ju kishim preferuar që mësimin ta ndiqni Onsite, në lokalet e Sh.Q. Uniteti Islam - Tetovë. Vlen të theksohet se mësimi Onsite nuk vlen momentalisht për gjininë femrore.


Pranoj se e kam lexuar dhe kuptuar përshkrimin detaj të planprogramit të Institutit dhe kushtet që janë përmendur në këtê përshkrim.