Haxhi hap pas hapi – dokumentar

by Uniteti-Admin

Falënderimi i takon Allahut, kurse selamet dhe salavatet e Tij qofshin mbi Pejgamberin e fundit, Muhammedin, mbi familjen e tij, shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që e pasojnë këtë profet deri në Ditë të Gjykimit. Rizgjimi.com ua prezanton këtë film dokumentar të përgatitur nga Ministria e çështjeve Islame në Arabinë Saudite dhe i përkthyer në gjuhën shqipe nga stafi jonë, me qëllim që ata të cilët dëshirojnë ta kryejnë këtë obligim, ta bëjnë atë në mënyrë më të mirë.  Lusim Allahun që kjo vepër të jetë e dobishme për të gjithë muslimanët.

 

 

Të tjera