Kursi i Kur’anit

by Uniteti-Admin

Kursi i Kur’anit për të gjithë nivelet,

për ata që dinë të lexojnë por kanë probleme gjat leximit – pëfrorcim i leximit deri në lexim të rjedhshëm,
për ata që nuk dinë të lexojnë – nisja nga mësimi i shkronjave, rregullat e texhvidit e deri në fund lexim të rjedhshëm.

Çdo të Hënë dhe të Premte prej ora 17 fillon mësimi i leximit të Kur’anit me hoxhë Sejfullah Sejfuli, ligjeratat mbahen në lokalin e Sh.Q. Uniteti Islam – Tetovë

Të tjera